HOME24
 
INCOGNITO huonekalusarja on 14 toimintavuotensa aikana kiivennyt kotimaisen suunnitteluklassikon statukseen. Tämä on suuri kunnia ja tunnustus työllemme. Huonekalusarja jonka tunnuksena on metallinen rengaskahva, taattu laatu, suunnittelija Jan Graps, yksilöllinen ja miellyttävä ulkonäkö, on ohjannut monia paikallisia huonekalutuottajia ja -suunnittelijoita. INCOGNITO:N ”rei'itetyt esineet” ovat saavuttaneet suuren suosion, meidän tuotantoa on myös kopioitu.
INCOGNITO:N tunnettuus ja tunnustus on saavutettu yhden huonekalusarjan ansiosta. Mutta aika on virrannut eteenpäin. Uudet nykyaikaiset kodit tarvitsevat henkilökohtaista lähestymistapaa, koska tarpeemme ovat erilaisia. Useat kanta-asiakkaamme toivovat, että valmistaisimme heille INCOGNITO:N laadun, käsialan ja tunteen omaavan sisustuksen, joka vastaisi juuri heidän tarpeitaan. Toteutamme toiveita jatkuvasti ja hyvillä mielin, mutta kaikkea emme kuitenkaan ehdi tai osaa.

Tämän johdosta neuvottelemme niiden Euroopan parhaiden huonekalutuottajien, suunnittelijoiden ja suunnittelijayhdistyksien kanssa, joiden ajatusmaailma, luomukset ja tuotteet tukevat INCOGNITO:N ymmärrystä hyvältä tuntuvasta kodista. Sellainen koti on mahdollisimman luonnollinen, yksinkertainen, orgaaninen ja harkittu. Olemme jo löytäneet kymmenkunnan verran hengenheimolaisia Euroopan monitasoisesta suunnittelumaastosta. Heidän tuotteitaan saa piakkoin ostaa yksinoikeudella INCOGNITO:N kautta. Mutta tämä on vasta alkua!

Jotta voisimme tuoda Sinulle kaikki uudet, mielenkiintoiset, kauniit sekä Virossa harvoin esiintyvät ellei suorastaan ainutlaatuiset esineet, luomme uutta hyvältä tuntuvan kodin portaalia, joka saa nimekseen HOME24. HOME24 on edustava salonki Sinun tietokoneellasi. HOME24 sisältää kaikkea mitä koti vain voi tarvita – huonekaluja, tarve-esineitä, (sisustamisaiheista) kirjallisuutta, lahjaideoita, kuvastoja, paikallisia, Euroopan ja muun maailman tunnettuja suunnittelijoita sekä nousevia tähtiä ja heidän uusia luomuksiaan. HOME24 toimii assistenttina kotisi sisustamisessa jonka luokse voit aina palata lukeaksesi lisää opettavaista ja mielenkiintoista lempiaihepiiristäsi, katsoaksesi ja ostaaksesi.

Olemme vakuuttuneita siitä, että HOME24 muuttaa hyvältä tuntuvan kodin luomisen Sinulle mukavaksi, kehittäväksi ja nautinnolliseksi toiminnaksi, jota haluat toistaa uudestaan ja uudestaan.

Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje